Hanna i fokus

Utan nät och hopplöst frustrerad. Glocalnet kan minsann dra något gammalt över sig, för 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 dagar utan internet är inte humant i dagens uppkopplade kommunikationssamhälle. Så, bittert maktlös och en nyspydd galla senare kan jag konstatera att skolans trådlösa trots allt är vän med datorn.

Vägskäl. Ska jag eller ska jag inte? Vad hade man inte gett för en ynka liten tjuvtitt i facit...

Magen kurrar så förfärligt så roligare än såhär blev det visst inte idag. Dags att tuffa tilbaka till Malmö och packa väskan inför morgondagens Göteborgsresa. Dagens bildfokus får Hanna stå för, min trevliga fotovän som ville ha några bilder till sin hemsida. En fin kväll i parken senare och voila.












Morfar, 80 år ung

Jag har en idé, men de flesta tycker att jag är lite tokig, sa morfar i telefon en augustidag. En vecka senare klättrade han upp på taket med en skylt runt halsen medan jag smattrade med kameran. Tokigt javisst, men vi är nog få som är förvånade när det gäller morfar. Alltid lika full av liv, bus och tokiga upptåg och alltid lika motvillig till att bli gammal. En av bilderna resulterade i ett inbjudningskort till söndagens 80-årskalas och några därtill får se bloggens ljus. Älskade underbara morfar, låt dig vara full av liv och bus länge till.


















Dephaser - solokvist












Hjärtedropp

Att en vecka som avslutas med så glädjande besked kan följas av en vecka som inleds så beckssvart är svårt att förstå. Jag är upprörd och olycklig men framförallt är jag bara så oerhört ledsen. Hjärtat blöder för att en av de finaste familjerna jag känner ska behöva drabbas av en sådan orättvisa. Jag blir än mer motiverad att som psykolog försöka motveka att människor begår sådana handlingar, men egentligen spelar det ingen roll, för upplevelsen hos mina vänner kommer aldrig att försvinna.


Crazy Kryll

Så var man officiellt en Krulltant med permishår. Ganska kul faktiskt, att ha hår som står att alla håll och kanter. Gillar det svällande svallet och känner mig allt lite busig i min yviga kalufs. Carrie Bradshaw, kallade frisören mig, men själv känner jag mig mest som Crazy Kryll.
 


Och så fyller Bailey sju år idag och hjärtat blöder lite extra.


Fröken Emma jonglerar

Så var årets tredje och sista golfrunda avslutad. Ensamma på golfmarkerna spatserade vi bland färgglada löv medan vindarna isade innanför tröjan. Han är allt lite tokig den där Björn som lurar ut mig på sådana äventyr, även om jag får erkänna att det var ganska trevligt trots allt. För övrigt snurrar bollarna i luften i en faslig röra och jag vet inte alltid hur jag ska få fason på dem. Fullt upptagen med att jonglera så har jag inte mycket tid över för bloggen, men eftersom ni är så fantastiska som troget kikar in här varendaste dag så ska ni inte bara få en eloge utan även några nya dephaserbilder att kika på. Det är ju nästan så man skulle kunna tro att danshumöret resulterat i en fotoblogg. 













RSS 2.0