Dannis möhippa

Så var det dags för Balkanbandet att göra entré och ungmön Danni att få sin hippa. Via en nervkittlare på idoluttagningen begav vi oss till Sövde och kastades oss fram mellan träden. Motvilligt kom jag ner på marken igen (det där var ju hiskeligt kul!) och övergav tarzanlivet för lite smaskig lunch. Vi mös i badtunna och bastu för att sedan serveras trerätters kockmiddag och en riktigt rolig danskväll ute. Underbart trevlig dag!






























Elins möhippa

Här har ni mig, bättre sen än aldrig och invirad i en tät stressdimma. Plockar fram ännu en reservtank, behåller gasen i botten och letar fram mitt allra finaste leende. Tänkte inte involvera er i alla mina projekt utan snarare ägna mig åt något betydligt trevligare och berätta om helgens skojiga möhippeeskapader! Vi lyckades med vårt dubbelspel ända in i mål och fångade upp en häpen elinhaka tidigt en lördagsmorgon. Under busig lugg tog ett gäng söta islännigar oss på tur och provade vår kaffekoppsbalans. På skattjakten överraskades vi av monster i skogen (eller var det vi som överraskade dem? *blink*) och eftermiddagen var rena nostalgitrippen då vår gamle tränare Kristina drillade oss i löpskolning och höll i en femkamp i gamla Löpargången. Kvällen ägnades åt diverse aktiviteter och avslutades självfallet vilt dansandes på ett svettigt utehak, så som i:et sig prickas bör en tokrolig möhippedag. Härligt!






















Runaway groom photoshoot

Förra veckan träffade jag den trevliga fotografen Emelie för att få lite tips inför kommande bröllopsfotografering (mer om det kan ni läsa här). Malin var bussig nog och hoppade in med kort varsel och agerade brud och brudgum som om hon aldrig gjort annat än att stå framför kameran! Visst är hon vacker!?!














Soliga nyheter

Våren är kommen, helgen är på besök, molnen på sommarjobbshimlen har skingrats och framför allt så är den snustorra kursen avslutad och utbildningens sista salstenta ett minne blott. NÖJD, helt enkelt.



No more plugg, åtminstone inte på en helg. Tjohooo.







-


Bad Gastein






























Dagens formel

På begäran bjuder jag på en dagens formel. Det blir standardavvikelsen som får bländas av premiärljuset:



Med fjäll på näsan

Så sitter jag här med fjäll på näsan och semesterminnen på skärmen. Med alla lemmar intakta och magen full av varm romchoklad känner jag mig sådär oförskämt nöjd med skidresan. Förutom att den kunde ha varat några månader till, förstås. Livet gick ut på att susa nerför alptoppar med solen skinande i nacken, afterski:a med vårt härliga resegäng och sedan efterskida lite till. Förträffligt.

Kom hem, satte in spurten redan från startblocken och lyckades på någon vänster klara tentan två dagar senare. Resten av veckan har varit ett virrvarr av sysslor så resebilder får ni snällt vänta på. Under tiden kan ni njuta av denna vackra elinvy medan jag räddar de vattenbadande creme bruleerna från ugnen, letar rätt på Mr Blund och vaknar till höghöjdsbrunch med tjocka släkten.



RSS 2.0