Crazy Hong Kong

Efter en dramatisk start med ombokning av vart flyg kom vi sa antligen ivag till hong kong. Till en borjan blev vi forskrackta vid motet med denna bullriga och blinkande storstad, men efter nagra dagar byttes forskrackelsen ut i fascination. Med latt nacksparr efter tre dagar av standigt blickande mot de enorma skyskraporna ar vi alldeles overvaldigade av intensiteten och belarmade av alla intryck, men vi ar helnojda. Sitter har pa flygplatsen lillejulafton men nagon julstamning ar det inte att tala om, trots att hongkongeserna gor sitt yttersta med sitt pomposa julpynt, standiga julmusik och tomtenissar precis overallt. Mammorna sjunger till och med julsanger at sina smabarn nar de forsoker fa dem att somna... Nu ar det dags att borda planet och sikta mot nya aventyr i nya zeelandet.  Ha nu en riktigt gottig jul!

Äventyrslysten

Sådär, då plockar jag ut tändstickorna ur de trötta ögonhålorna och bestämmer mig för att jag är redo. Ställer in siktet på nya äventyr i Hong Kong och Nya Zeeland och håller en tumme och en stortå för att engelsmännen hinner få fason på snöovädret. Fast först ska jag sova ett par timmar, förstås.

Passar på att önska er en underbart mysig jul och ett hejdundrande nytt år!



Triss i kärlek





Tre fullständigt fantastiska år med denne underbare man. Snacka om att vara en lyckost!  

♥♥♥


Kortisonbesprutade femöringsvändningar

Så studsar man fram i livet. På kryckor. Ena timmen ivrigt löpandes och andra timmen kortinsonbesprutad med ena foten i luften. Tjoflöjt, här vänder vi på femöringen! Rusar fram på raksträckan, för allt går i en faslig takt. Hujedamig, snart tar jag examen och flyttar in på seniorboende. Sandra blir vuxen och gifter sig i nya selandet och vi reser tvärs över jordklotet för att hoppa utför stup och bada i illaluktande gyttjepölar. Galet värre, snart är det ju dags för vårt äventyr. Ska bara avsluta skolan, ordna med resa, bröllop, examen och flytt. Och tillbringa ett par dagar i Danmark, ett par dagar på jobb, gå på julfest och avslutningsmiddag och sedan sitter vi i princip på planet. Skål och välkommen, här spolas det framåt för glatta livet.

Carpe diem.

  






RSS 2.0