Chittchatt

Jaha, så har det blivit helgen, åtminstone med lite god vilja. Har precis tryckt i mig en lunch bestående av avslagen pastasallad från i onsdags, en knäckemacka med ägg och Kalles kaviar och en Billys pizza. Är man en gourmé så är man. Inflammationen i tanden har lagt sig och humöret är överhuvudtaget på högre höjder denna dag. Ni var många som sa så fina saker igår och lägger man därtill en trevlig födelsedagsmiddag hemma hos Kattis så kunde dagen inte bli annat än bra, den smärtsamma starten till trots.

Det är ju nu jag skulle ta igen allt jag inte hunnit läsa hittills, men istället ugglar jag här vid datorn och låtsas att tiden står still. Letar bilar och inredning, socialiserar och försöker inbilla mig att det ju trots allt nästan är helg. Och förstoppningen i näsan hindrar mig ju från att träna, så då kanske jag kan ersätta det med ett par timmar vid datorn?

Försöker spontanblogga lite mer och bara skriva rakt ut, utan att bry mig om huruvida det uppfattas som brutalt trist eller oväsentligt och makalöst korkat. Svänger mycket i mina känslor för bloggen; i ena stunden funderar jag på att lägga ner den helt ögonaböj och i andra stunden så bloggar jag två gånger om dagen. Det här med lagom är inte riktigt min grej. Kan inte bestämma mig för hur jag ska nisha bloggen heller, så under tiden jag funderar (ett grubblande som pågått sedan starten) så får inläggen helt enkelt handla om det som faller mig in för stunden. Har ni önskemål får ni gärna komma med det. Vet att många gillar fotobloggandet så försöker lägga upp bilder kontinuerligt.

Ska ni göra något trevligt i helgen? Om några timmar kommer Petra hit på middag och sedan beger vi oss alla tre till KB för att höra Anna Ternheim sjunga fina trudelutter. Imorgon blir det födelsedagskalas hos Kattis och jag tror bestämt att även denna helg kommer att bli alldeles lysande.

Ta hand om er mina fina vänner.

Kommentarer
Postat av: Frida

Hej gumman. Tycker inte du skall sluta blogga. Är här inne varje dag och läser dina tankar. Det är skönt att veta att du finns här på nätet och det är en trygghet att få läsa om hur du mår och känner dig. Det är en glädje att se dina fina bilder och höra om hur lycklig du är i ditt liv. Jag älskar att du har en blogg så sluta inte att tänka och föra ner dina tankar så vi andra kan ta del av dem. Skall bli bättre på att skriva inlägg så jag kan visa dig vad jag tycker om din blogg och få dig att känna dig glad och stolt över det du gör. Kram Frida

2009-02-22 @ 10:18:55
URL: http://www.valterbolilltobbe.blogspot.com/
Postat av: Fröken Emma

Älskade Frida, du är så fin som läser min blogg så flitigt och kommenterar så ofta. Om du bara anar vad det värmer! Dina/era kommentarer gör mig så glad i magen och får mig att tycka att det är riktigt roligt att blogga!



2009-02-22 @ 12:04:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0