Monsunregniga Malmö

Vilken filmupplevelse! Gårdagskvällen inleddes med vitlöksbröd på Gränden, efterföljt av Sex and the city på bioduken, och ackompanjerat av riktigt trevliga tjejkompisar. Kan det bli bättre? Jo, just det, somnade i armarna på min bästaste manfriend också. Filmen var fantastisk, underbar och makalöst bra. Aldrig har jag skrattat och gråtit så mycket på en och samma gång. Tårarna rullade nerför kinderna samtidigt som skrattet bubblade i magen. Jag vill ha mer mer mer. Ska nog gå och se den igen med Jessica redan nästa vecka.



Inte hann vi utanför dörren idag förrän himlen öppnade sig och visade sig från sin allra blötaste sida. Sist jag var med om ett sådant regn var i Bangkok för sex år sedan. Monsunregn i Malmö? Herregud, jag får nog skärpa mig med sopsorteringen. Plötsligt var vi inte lika angelägna om att promenera vid havet längre, utan hamnade istället på Mobilia. Med en chailatte i handen, såklart Var vore livet utan chailatte? Tråkigt, och dötrist och alldeles alldeles innehållslöst. Jessica fick för sig att hon skulle titta lite på H&M, och jag gjorde mitt bästa för att stirra ner i golvet alternativt studera lamporna, men det gick inte. Jag shoppade på H&M. Igen. Handlade ju upp halva butiken på Gustav förra veckan, men på Mobilia fanns det lite kläder kvar. Fick för mig den horribelt dåliga idén att prova en bikini. Hur kan man ens komma på något sådant? Letade febrilt efter någon wonderbikini, men hittade bara en vanlig svart som inte gjorde något underverk och därmed fick stanna kvar i skamvrån på Mobilia. Ett vitt linne var det enda jag fick med mig hem, så jag ska nog inte vara alltför arg på mig själv.


Nu bär det snart av till jobb, och sedan direkt vidare till Ronneby. Jag och Kattis ska öva lite mer på våra finaste poser. Sist, på sushikvällen hemma hos mig



så lyckades vi åstadkomma de här vackra leendena



Jag tror det blir svårt att överträffa dessa charmiga anleten; vi är nog på toppen av vår modellkarriär nu.
Stannar tills söndag kväll, så vi hörs nästa vecka.


Hasta la vista!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0