Montag

Skoshopping, kameraspaning, Jockes goda potatisbullar, julgodis, Mamma mia, vin, fnitter och gamla minnen. Kan en måndag kväll bli trevligare än så? Tack min sköna Malin!

Liten bild på mig och Malin från i somras

Kommentarer
Postat av: Malin

Ah det var verkligen en intensiv men härlig dejt! Har blivit så kamerasugen jag med nu bara - man kanske skulle börja spara till en, frågan är ju bara om det ska var en canon eller nikon....?!? Du vet inte ifall våra sekreterare har fixat en ny dejt till oss? Hade varit mysigt o fika nere i stan eller se Mama mia eller hälsa på i storstan malmö snart! Be din sekreterare kolla din kalender snarast! KRAUM!

2008-12-02 @ 18:41:50
Postat av: Malin

Det var en intensiv och mysig dejt vi hade ja! Du har dock väckt ett stort sug inom mej för en ny kamera... hade varit så underbart- får väl ta o börja spara jag med!

Har din sekreterare börjat spana i din kalender för att finna tillfälle för en ny dejt - kanske fika i stan, Mama Mia eller shopping? Min sekreterare har telefontid dygnet runt så det är inga problem! KRAUM KRAUM!

2008-12-02 @ 18:50:03
Postat av: Malin

Öhm, både Malin och Malin mår väldigt bra... öhm, det bidde lite fel här serru! Jag skrev en gång o så ville det inte komma upp så jag fick skriva en gång till från minnet - så det är bara att välja det alternativ ovan som man tycker är bäst formulerat!

2008-12-02 @ 21:05:21
Postat av: Fröken Emma

Haha, ekar det här inne? ;-) Min sekreterare säger att det alltid finns plats i kalendern för Malin, så hon får la ta o ringa din Ulla-Bella och bestämma en tid! Kamerasug = starkt sug. Tycker du ska prata snällt med spargrisen och köpa dig en riktigt fin kamerakompis du med! Canon eller Nikon, den eviga frågan! Har faktiskt bestämt mig för D80:n nu, äntligen :-)

2008-12-03 @ 08:53:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0